18- 24 MART 2024 YAŞLILARA SAYGI HAFTASI
22 Mart 2024

Havran Devlet Hastanesi ‘18- 24 Mart 2024 Yaşlılara Saygı Haftası’ Etkinlikleri kapsamında; hafta boyunca hastanemiz poliklinik girişinde Sağlıklı yaşlanma ile ilgili farkındalığın arttırılması amacıyla YAŞAM Ekibi tarafından stant kurulmuş, broşür dağıtımı yapılmıştır. Hastane Başhekimi Uzm.Dr.Gülsema AKINCI, Hastane Müdürü Faruk UÇAR, Müdür Yrd. Mustafa GEDİKLİ ve Birim çalışanları eşliğinde Yataklı Serviste Tedavi görmekte olan saygıdeğer büyüklerimiz ziyarette bulunularak çiçek taktim edilmiş ve sohbet edilmiştir. Hastane Müdür Yrd. Mustafa GEDİKLİ ve YAŞAM ekibi ile birlikte Hastanemiz YAŞAM Birimine kayıtlı iki hastamızın ev ziyaretinde bulunularak Yaşlılarımıza duyulan saygı ve sevginin önemi vurgulanmıştır.

Yaşlı